EL NOSTRE MÈTODE

Amb cada projecte d'il·luminació apliquem el nostre mètode gràcies al qual donem amb la solució per al seu negoci. Aquest és el procés:

Estudiem i avaluem de manera individual la seva situació, el seu local, el seu producte i les seves necessitats.

Després de l’estudi previ i amb les possibilitats i el pressupost sobre la taula, l’assessorem per trobar les seves solucions lumíniques concretes.

Els nostres enginyers, dissenyadors, operadors 3D i delineants sumen forces per desenvolupar el seu projecte d’il·luminació personalitzat. Dissenyem la seva pròpia llum.

Venim al seu local per realitzar una demostració en viu dels nostres diferents sistemes d’il·luminació aplicats al seu comerç per tal de prendre la decisió més adequada.

Fabriquem les seves lluminàries seguint un procés per el qual la personalització i la imatge corporativa regeixen el resultat final.

SISTEMA COSMOS

Tecnologia de proximitat combinada amb el sistema Cosmos, un exclusiu sistema estructural d’il·luminació al que acoblem les nostres lluminàries úniques i avançades.

La il·luminació no entén d’horaris. Instal·lem amb o sense obra, de dia o de nit i ens coordinem per no entorpir en el desenvolupament de la seva activitat comercial. Flexibilitat, previsió de temps i rapidesa assegurada.

Fabricació, instal·lació i manteniment. El servei postvenda és un pilar essencial de Luzco. Ens encarreguem de mantenir en perfectes condicions el sistema d’il·luminació del seu local garantint un servei exprés amb un temps de resposta molt ajustat, gràcies a la feina de la nostra àmplia xarxa comercial.

Ens preocupem pel medi ambient, per això gestionem el reciclatge ecològic de les lluminàries retirades i col·laborem amb AMBILAMP i ECOLUM per destinar els residus generats al correcte reciclatge.
Desenvolupem productes que maximitzen l’eficiència energètica i minimitzen l’impacte mediambiental, complint amb les directives europees i amb l’ISO 9001.

Luzco a més, com a Productor d’Aparells Elèctrics i Electrònics, està associat a AMBILAMP i ECOLUM amb qui gestiona tots els residus generats al final de la seva vida útil. Busquem contribuir a aconseguir un món més sostenible, desenvolupant productes que maximitzin l’eficiència energètica i minimitzin l’impacte mediambiental.

Empresa

Lighting creators. Creant solucions lumíniques per al teu comerç des de 1984.

tonalitats úniques de llum

Des de fa més de 30 anys, Luzco és un referent de qualitat i innovació en el sector de la il·luminació.

Faci la seva botiga brillar

La llum s'estén en tots els espais. Des de senzills i propers llocs de mercat o petits locals fins a naus i grans negocis comercials. A Luzco Trendy Retail coneixem la importància que té el sistema lumínic personalitzat per al seu local. La nostra feina és donar lluminositat al seu projecte.