Luzco és una de les poques empreses fabricants
d'il·luminació que queden al territori Espanyol.

Des de la seva creació l’any 1984, Luzco ha estat pionera en la introducció de noves tecnologies lumíniques i lluminàries, des de la introducció de tubs fluorescents, llums de descàrrega, halògens i altres. fins a la tecnologia LED..

L’any 2008 Luzco realitza la seva aposta més arriscada en tecnologia LED, desenvolupar els seus propis sistemes d’il·luminació. Per primera vegada podíem crear a través de l’ús de la tecnologia tonalitats pròpies i úniques, desenvolupades exclusivament per a cada sector.

El nostre equip d’enginyeria està aconseguint any rere any crear uns sistemes més eficients en consums, amb una reproducció de colors cada vegada més gran. En l’actualitat experimentem la nostra sisena generació de LED, hem reduït el consum elèctric un 35%, i hem augmentat la potència de llum un 25% respecte de la primera generació. Pel que fa a la reproducció cromàtica, hem augmentat la mateixa des d’un 70% fins a un 97%. Tot això és fruit del nostre afany de millorar els nostres sistemes d’il·luminació i no estancar-nos tot i tenir tenim el millor producte.

Tot aquest llarg procés de més de tres dècades d’innovació i desenvolupament han convertit a Luzco en un referent en il·luminació, on ja hi ha milers de botigues amb il·luminació Luzco.

Més que qualsevol altre sector, l’alimentació és segurament el més sensible a la il·luminació, ja que per la seva oferta de productes frescos, una tonalitat que no sigui l’adequada pot provocar el rebuig dels consumidors.

És aquí on entra Luzco, buscant sempre un assessorament personalitzat. A través de la confiança i saber fer del nostre equip comercial, hem aconseguit posicionar-nos com a empresa referent en mercats, botigues de carrer i grans superfícies. Per això Luzco posa a disposició dels seus clients les seves delegacions al territori Espanyol, amb equips comercials en formació constant. Amb la nostra gamma de productes LEDCO aconseguim donar als productes el color i la brillantor que necessiten, de manera que els ressaltem i els fem molt més atractius, fomentant una sèrie d’estímuls visuals que afavoreixin les vendes. Si a més li sumem el fet que es tracta d’una tecnologia que no emet calor envers al producte, ni genera raigs ultraviolats o infrarojos, parlem de que la il·luminació LED ha suposat el major avanç lumínic des de la creació de la bombeta.

Si vol conèixer-nos personalment, ens pot venir a visitar.
Luzco té la seva fàbrica, magatzem i showroom a Boadilla del Monte (Madrid). Simplement contacti amb nosaltres i estarem encantats en acompanyar-los en una visita guiada per les nostres instal·lacions.
Mostri'ns el seu projecte i l'ajudarem a definir-lo.