El comerç tradicional està patint una època de moltíssims canvis, no només pel que fa a hàbits de compra, sinó pel que fa a les exigències dels consumidors.

El comerç tradicional està patint una època de moltíssims canvis, no només pel que fa a hàbits de compra, sinó pel que fa a les exigències dels consumidors.

Vivim moments on cada dia és més difícil posicionar la nostra botiga davant dels avantatges de la venda online, així doncs els nostres comerços han d’aportar una sèrie d’estímuls als consumidors que no són possibles d’obtenir a traves d’altres canals de venda.

Fent una anàlisi sobre màrqueting sensorial, cal destacar que el sentit més estimulable és sens cap dubte el de la vista, ja que el 90% de la informació que percep el nostre cervell és visual.

Es coneguda la dita “menjar pels ulls” i és certa. El màrqueting intenta jugar amb els nostres sentits i el sentit estrella és la vista.

Per al 85% dels consumidors el color del producte actua com a detonant en la decisió de compra. El color és l’atribut principal del reconeixement d’una marca per al 80% dels consumidors.

És per això que Luzco ha de ser el seu aliat en la il·luminació del seu comerç, i la nostra línia Luzco Trendy està trencant tots els esquemes en el mercat tradicional.

La nostra nova marca ha tingut una gran acollida en el sector Retail, amb entrevistes en mitjans de comunicació, fires com CasaDecor, formació en Universitats de Decoració i Interiorisme o conferències a nivell nacional entre d’altres.En aquesta nova línia de productes podem trobar lluminàries fetes a mida, projectors, sistema lineals LED, lluminàries penjades i moltíssimes alternatives més, per tal de poder donar totes les solucions que necessiti el seu comerç.

Entenem molt bé les necessitats que té cada sector, tant el tèxtil, complements, farmàcies, joieries i altres, cadascun d’ells amb unes necessitats completament diferents de la resta.

La nostra xarxa comercial està a disposició del client per poder oferir-li les millors idees i solucions perquè el seu comerç brilli amb llum pròpia, ja que il·luminar una botiga pot semblar senzill, però requereix d’un expert en luminotècnia.

Es demanen coneixements relatius tant en l’aplicació, ubicació de les lluminàries, potències, tonalitats, efectes…, tot això pot ser decisiu a l’hora d’obtenir el màxim rendiment a la nostra inversió en il·luminació.
Coses tan importants com les textures, acabats, petits detalls etc, seran protagonistes per als nostres clients, per tant d’aconseguir sorprendre’ls.
Com sempre, l’objectiu de la nostra empresa és la d’aportar valor afegit als productes il·luminats, i d’aquesta manera generar aquests estímuls visuals, que gràcies a la nostra qualitat de llum, tonalitats úniques i reproducció de colors, seran molt més impactants.

Si vol conèixer-nos personalment, ens pot venir a visitar.
Luzco té la seva fàbrica, magatzem i showroom a Boadilla del Monte (Madrid). Simplement contacti amb nosaltres i estarem encantats en acompanyar-los en una visita guiada per les nostres instal·lacions.
Mostri'ns el seu projecte i l'ajudarem a definir-lo.